A tribute to Corpsegrinder




30 November

Tjo

Vaknade något extremt bakis imorse, ficke ett sms av Sebastian om att vi började kl 9 för Gastronomi, your kidding right?

Gick sedan upp o lirade Assassins creed, jätteskönt att bara softa..

Ska nämligen stå i köket de närmsta två veckorna och det kommer bli kalas, packat ner allt o så.

ajuste ja igår, vart överaskningsfest för tobbe på Thomas kök o bar. Vi började förfesta hos Robin vid 4 och jag svepte öl efter öl. Kanske inte så smart :O Jag var jättefull redan när vi kom dit o sen var det mer drickande o så spydde jag några gånger, så det va det...

Imorgon ska jag göra vaniljkokta päron fyllda med ingefärskräm och kolasås, låter gott? :)

Tänkte lägga upp en bild på min älskling som alltid finns där för mig:



Älskar dig så otroligt mycket! <3333333


28 November

Zup.

Vaknade brevid min älskling idag vilket var helt underbart <3

Dagen började ganska tidigt idag, typ runt 9. Bar av till bussen kl 11 och det va stress som vanligt haha. Det är dom mysiga stunderna man minns ;)

Bar av till Kungsmässan med moder att köpa lite grejs.

Köpte en tröja o t-shirt på HM som vart jävligt nice om ja ska va ärlig. En bok: Jenna Jameson: att älska som en porrstjärna, va bara tvungen ;) och assasins creed 2 som var väldigt efterlängtat. Kanske köpte nåt litet till men det har ja nog missat :D

Kom sedan hem o umgicks lite med broder min o åt god mat etc. Har även installerat mina nya högtalare.



Sitter för tillfället uppe i min stuga o dunkar Cannibal Corpse o Nile på hög volym o det verkligen dundrar i stugan... Så jag vill ha det!! Var en jävligt stor uppgradering ljudmässigt om man jämför med dom crap högtalarna jag har/hade innan. Sög pung rent utsatt.

Om jag inte nämt det innan så är jag något fruktansvärt sugen på att pierca mig igen, antingen labret eller i tungan vad tycker ni? Jag vet att jag ska hålla mig tills efter Thailand men man kan försöka vara lite förberedd eller något. ^^

Ska även in i köket på tisdag och det är skolans julbord som gäller, måste erkänna att jag inte är det minsta taggad. Det var runt i september senast jag tillagade något överhuvudtaget som man behöver skillz för. Jag vet att det kommer gå askalas men jag fattar inte varför jag små oroar mig för...

23 November

Vaknade upp med min älskling idag :) tyvärr var jag tvungen att lämna henne väldigt tidigt då jag åkte till sjukhuset. Jag har tydligen halfluss så det blir några dagar hemma nu. Har även köpt Modern warfare 2 nu så jag kan roa mig med något medans jag är hemma.

Vart även bio i helgen med Älsklingen och Alexandra :) New moon var det som gällde och den var faktiskt rikigt bra men första halvan pallade jag inte, det gick för segt helt enkelt, haha ;D

Funderar på att börja läsa igenom HP. Lovecrafts bok: The call of Cthulhu som är väldigt svårläst men så sjukt ball så det är inte sant. Ni som har sett filmen vet :)






Nä nu ska jag kolla på Austin powers filmen innan jag går o lägger mig :) Peace!

















20 November

Fyfan vilken natt, har inte sovit en blund. Fick feberkänslor efter att ha vart med Björn o alla. Frös konstant trots att det var varm hemma. Vridit mig i sängen hela natten och mått piss rent utsagt.

Hade tänkt att vara hemma idag men det får bli att jag går på samhällslektionen iallafall. Måste få in mitt arbete.
Skriver mer senare kanske men just nu vill jag bara sova....

Saknar min älskling med <3333

Bio imon med! :D pepp

18 November

Sho!

Idag har jag vart duktig och kört bil klockan 07:15, så det blev att gå upp kl 6 :O Mörkerkörning var det som gällde, gick väldigt bra tyckte jag (y).

Vart en sån projektarbetsdag ida men det blev att åka hem till älsklingen efter bilkörningen. Naaaw hon låg o sov så sött när jag kom in<3 , försökte vara så diskret som möjligt och det verkade funka :)


Vi stack in till gbg idag, och jag kan bara säga en sak: herrejävlar vilket väder det var! regnade in i alla kläder mer eller mindre o älsklingen fick väl sina skor förstörda :( Värsta orkanen var det med, inte o leka med.


Målet i gbg var först o främst att byta ut min töjning i ena örat och det gick jättebra så nu har jag tunnlar i båda öronen! :D Sedan hittade vi en övervåning på rock house där dom hade skitmycket death metal skivor o merch, jag blev som ett barn i en leksaksaffär, fyfan vad glad jag blev att se att dom forf säljer sånt. Blir alltid så deppig när man är på rocks o ser att dom bara har någon enstaka skiva med nått bra band. Inte ok. Vet vart jag ska börja hänga när jag är i trakterna hädanefter.






Sen drog vi hem o köpte godis <3 och såg på Monty python och den heliga graalen, så jävla ball film :)

Hade ett jobbigt samhällsarbete som skulle in imon? suttit med det en lång stund nu äntligen klar iaf :) skönt att få det ur vägen.

Grattis till Lia som fyller 6 år idag också :D!!


haaaiiii


Linette<3





Älskar dig så otroligt mycket älskling <3 Tänker tillbaka på i somras då det var så svårt för oss båda, Nu 4 månader senare är jag världens lyckligaste kille som har världens underbaraste tjej!

Älskar dig <3





17 November

Tjo!

Vaknade med älskling idag som jag alltid vill vakna<3, för en gångs skull var det hon som gick upp först och försökte väcka mig ;D gick väl sådär, det är ju så kallt nu.

Hade bara 3 lektioner idag: Religion, svenska, o drycker. Tycker faktiskt att tisdagar är rätt ok, speciellt när man får dricka sprit på lektionstid ;D

Kan rekomendera en likör: Midori, med melonsmak, fyfan vad go den är!!!

Vart en sväng in på two hearts efter jag hämtade ut mina nya piercings, tyvärr fick hon inte igenom min nya tunnel i andra örat :O men jag o älsklingen ska till Tribe imon endå så det löser sig :) Är väl mer eller mindre ledig imorgon;)

Även stort grattis till Björn som fick sitt körkort idag och grattis till Pontus som klarade uppkörningen!!

Vart en lång biltur med björn fram och tillbaka till tostared men det var kul!

Hade även 4 månader med min älskling igår! :D Älskar dig <333333333

Halo 3 Is fucking awsome!


15 November

Shoo!

Tänkte att det var på tiden att man updaterade (ordentligt) ;)

Har haft en ganska slapp helg:

I fredags vart det Idol kollande med Älskling, Alexandra o Grottis, sen kollade vi på nån film med Patrick Swayze som nån hallick. Tyckte hans rysk imiterade dielekt var ganska underhållande ;)

På lördagen vaknade jag upp brevid min älskling <3 Hade det riktigt mysigt med sovmorgon o allt, vart ett tag sen sist man faktiskt kunde sova ut ordentligt. Gick upp efter ett tag o gjorde god frukost sen kollade vi på när levi spelade 360 :D

Mådde inte bra efter att jag stack hem sen, har så jävla ont i munnen (tanden o sån där afte skit) typ som munsår + huvudvärk som bultar varje sekund, KUL! Blev o kollade på en jävligt skum norsk film som hette fatso. Handlade typ om en no lifer som runkade hela dagarna, haha den vart jävligt rolig faktiskt :) tro mig.

Idag har jag iallafall gjort klart Fas F på bilskolan och jag känner mig jättenöjd. Bara samhällsarbetet kvar sen behöver jag inte oroa mig för skolan på ett tag :)

Fått städat en massa idag o fixat iordning uppe i min stuga så jag är jättenöjd. Imorgon är det risk ettan på bengtssons som gäller så jag ska ladda med en jävla massa kaffe så jag orkar lyssna på en lärare i 4 timmar sen en alkoholhanterings lektion på 3 timmar, kanonkul!



Imorgon har jag 4 månader med denna otroligt vackra tjejen som jag älskar över allt annat! Kan inte bli lyckligare än med dig älskling <3333



Vet vad du tycker om bilder på dig men det får du bjuda på ;)
Älskar dig <3

4 November

Updatering.

1 November

Galet kul kväll igår. Filip fyllde 18 så det skulle firas, kan börja med att säga att jag är så fruktansvärt schleten o borta idag så det nästan är sorgligt.

Jag, filip, degis o viktor började med att dricka på rumpan på kvällen, sen mötte vi upp degis komisar o begav oss mot gbg. Drog till Golden day där det va dunka dunka musik för full rulle men inte så mkt folk så vi begav oss till Chez nånting där det var jävligt kul och massa shots o stuff.

Vi alla blev så packade så vi knappt kunde stå o beställde mer mer mer mer mer mer :) Inte mkt kvar på studiebidraget.

Kunde inte sova hos filip så jag mötte upp hanna o linnea så fick vi sova hos henne. Drog hem vid 9 imorse innan någon av dem vaknat o jag kunde inte hålla rak kurs ;) Underbar Halloween!! Tack gubbar!!

RSS 2.0